Liderul din Coreea de Nord, Kim Jong-un a vizitat o unitate militara din apropierea frontierei cu Coreea de Sud luna aceasta, cand, timp de 15 zile, nu a aparut in public. 

La inceputul acestei luni, liderul nord-coreean a efectuat o vizita, care nu a fost mentionata de mass-media de stat. Unitatea militara este amplasat la aproximativ 1 km de un punct de graniceri ai Coreii de Sud.

Nu exista informatii despre scopul pe care liderul l-a avut prin aceasta vizita, insa armata sud-coreeana considera ca este parte integranta a unui demers ascuns, in eventualitatea unor provocari tactice.

Unitatea de frontiera vizitata de Kim Jong-un favorizeaza posibilitatea unor provocari din partea armatei nord-coreene pentru ca este inconjurata de zone montane si cursuri de apa, declara un responsabil militar sud-coreean, potrivit Digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.