O sursa apropiata cuplului Brad Pitt (53 de ani) si Angelina Jolie (42 de ani) s-a confesat publicatiei US Weekly, anuntand ca cei doi, separati din septembrie 2016, s-ar fi razgandit in privinta divortului, spunand ca este "anulat".

"De luni de zile nu au facut nimic pentru a continua cu divortul, sa finalizeze procedurile si toata lumea crede ca nu sunt pregatiti sa o faca", a marturisit sursa pentru revista americana, subliniind totodata ca actrita ar fi inca "profund indragostita de el".

In septembrie 2016, actrita a anuntat decizia separarii ca urmare a unei dispute dintre Brad Pitt, dependent de alcool, si Maddox, fiul cel mare al celor doi. Jolie a obtinut custodia celor sase copii inainte de a-i acorda dreptul de vizita fostului sot.

De la despartirea celor doi, actorul a renuntat la alcool si a mers la psiholog. "Nu mai bea de opt luni, si-a revenit pentru a se impaca cu ea", a mentionat sursa pentru US Weekly. "Stia ca are o problema de rezolvat si acest lucru e tot ceea ce si-a dorit Jolie".

In luna iunie, Angelina Jolie s-a mutat intr-o noua casa in cartierul Los Feliz, la Los Angeles, pentru a le permite copiilor sa-si revina din soc. "Nu ar fi surprinzator daca ei ar anunta ca renunta la divort si ca incearca sa gaseasca o solutie", a concluzionat sursa. "Toata lumea crede ca ar trebui sa se impace".

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au despartit pe 15 septembrie 2016, iar actrita americana a depus actele de divort pe 19 septembrie. Cei doi actori americani au avut o relatie din 2004 si s-au casatorit in 2014, avand impreuna sase copii, dintre care trei adoptati - Maddox, in varsta de 15 ani, Pax, 13 ani, Zahara, 12 ani, si trei biologici - Shiloh, 11 ani, si gemenii in varsta de 9 ani Knox si Vivienne.

Sursa: News.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.