Presedintele Donald Trump isi apara fiul, despre care spune ca este "un tanar minunat" si sustine ca nu a facut nimic rau intalnindu-se cu o avocata rusa.

"In ceea ce-l priveste pe fiul meu, el este un tanar minunat. S-a intalnit cu o avocata rusa. Nu cu o avocata a Guvernului, ci cu o avocata rusa. A fost o intalnire scurta", a declarat liderul de la Casa Alba in cadrul unei conferinte de presa comuna cu omologul sau francez Emmanuel Macron, la Paris.

"Din punct de vedere practic, eu cred ca cei mai multi oameni ar fi acceptat aceasta intalnire", a conchis Trump, potrivit ziare.com.

Donald Trump Jr a recunoscut ca s-a intalnit cu un avocat rus, cu legaturi cu Kremlinul, in zilele de dupa ce tatal sau a obtinut investitura republicana si ca i s-au oferit informatii despre Hillary Clinton care i-ar fi fost utile campaniei tatalui sau, a declarat duminica fiul cel mare al presedintelui, citat de ABC News.

Intalnirea a avut loc pe 9 iunie 2016, la Trump Tower, intre Trump Jr., ginerele presedintelui, Jared Kushner, fostul presedinte de campanie al republicanului, Paul Manafort, si avocatul rus Natalia Veselnitkaia.

„Am avut o intalnire in iunie 2016. Dupa schimbul de politeturi, femeia a spus care informatii potrivit carora persoane cu legaturi cu Rusia finanteaza Comitetul National Democrat si o sustin pe Clinton. Declaratiile ei erau vagi, ambigue si nu aveau sens. Nu au fost oferite detalii sau informatii care sa sustina (acuzatiile – n.r.). A devenit clar rapid ca nu avea nicio informatii importanta”, a subliniat fiul cel mare al presedintelui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.