Grecia este urmatorul stat din Europa, care legalizeaza cultivarea si distribuirea cannabisului: "De acum inainte, tara intoarce o pagina"

Premierul Alexis Tsipras a declarat ca medicii vor putea sa prescrie acest drog pentru mai multe situatii medicale, potrivit The Independent, citat de stirileprotv.ro.

In mod obisnuit, cannabisul este prescris pentru boli precum: spasme musculare, dureri cronice, epilepsie sau cancer: "De acum inainte, tara intoarce o pagina, iar Grecia intra in randul statelor in care distribuirea canabisului medical catre pacienti este legala" a spus Tsipras intr-o conferinta de presa.

Grecia devine astfel a sasea tara din UE care ia aceasta decizie. Celelalte tari care au legalizat consumul de marijuana sunt: Republica Ceha, Finlanda, Olanda, Portugalia si Spania.

In scurt timp, partidul de stanga va anunta toate detaliile legate de modalitatile de cultivare si distribuire a cannabisului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.