Un camion cisterna care transporta petrol a luat foc duminica, in centrul Pakistanului, unde a ucis cel putin 123 de persoane si a ranit cel putin alte 100, potrivit unui oficial local. 

UPDATE 13:21 Bilantul incendiului din Pakistan a ajuns la 148 de morti.

”Cel putin 123 de persoane au fost ucise, iar peste 100 ranite intr-un incendiu care a izbucnit dupa ce un camion cisterna s-a rasturnat, iar victimele s-au precipitat sa ia petrolul care s-a varsat” pe drum, a declarat pentru televiziunea publica un reprezentant al autoritatilor locale, Rana Mohammad Saleem Afzal, noteaza News.ro.

Cauza accidentului si incendiului era necunoscuta imediat dupa aceasta tragedie, care a avut loc duminica dimineata in apropiere de localitatea Ahmedpur East, la aproximativ 670 de kilometri sud de Islamabad.

Armata pakistaneza a anuntat ca trimite elicoptere militare sa evacueze ranitii, iar spitalele au fost plasate in alerta.

In Pakistan au loc numeroase accidente sangeroase din cauza drumurilor proaste, vehiculelor prost intretinute si conducerii imprudente.

Cel putin 62 de persoane, inclusiv femei si copii au murit in sudul tarii, in 2015, dupa ce un autobuz a intrat in coliziune cu un camion cisterna cu petrol, intr-un incendiu in care multe victime nu au putut sa fie identificate din cauza arsurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.