Florin Morariu, cel care i-a confruntat pe teroristi si a postat filmuletul pe pagina sa de Facebook, a acordat un interviu, in exclusivitate pentru postul BBC. Povestea lui a fost preluata de mai multe publicatii. 
Florin Morariu nu este un erou doar pentru cei pe care i-a salvat, ci si pentru presa internationala, care a acordat o atentie deosebita povestii lui.

Dupa ce a acordat un interviu pentru agentia Associated Press, romanul a explicat, in direct, pentru BBC, cum l-a lovit pe terorist, impiedicandu-l sa faca noi victime.

„Stiam ca se va feri. in timp ce am aruncat prima naveta, m-am indreptat spre el si l-am lovit cu a doua naveta in cap. In secunda in care l-am lovit in cap, din intrarea mare a Borough Market, adica in spatele lor, venea masina de politie. Au tipat prin portavoce sa ma indepartez, pentru ca arunca cu grenada”
, marturiseste eroul, potrivit digi24.ro.

Povestea romanului erou a fost preluata si de alte publicatii, printre care se numara si The Daily Mirror, The Telegraph sau The Sun.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.