Melania Trump a facut o adevarata parada a modei in ultimele zile. Prima Doamna a Americii se afla, alaturi de Donald Trump, in primul turneu extern de la investirea in functia de presedinte al Statelor Unite.

In Sicilia, prima doamna a Americii a purtat un sacou cu flori in relief, creatie a celebrilor designeri italieni Dolce & Gabbana, evaluat de specialistii in moda la 51.500 de dolari. Melania Trump a asortat aceasta piesa vestimentara remarcabila cu o poseta de 1600 de dolari.

Melania Trump a purtat sacoul la o intalnire la primaria din Catania cu sotiile altor lideri din grupul G7, intalnire la care a fost prezent si sotul Angelei Merkel.

Cu sacoul purtat aparent neglijent pe umeri, Melania Trump a reusit sa le eclipseze pe celelalte doamne, care au optat pentru tinute mai simple, unele chiar casual, scrie Digi24.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.