Astrofizicianul britanic Stephen Hawking Stephen Hawking va calatori in spatiu pe nava omului de afaceri Richard Branson, informeaza The Independent.
Profesorul Stephen Hawking, care a visat dintotdeauna sa ajunga in spatiu, nu a ezitat sa accepte oferta miliardarului Richard Branson, care i-a oferit un loc in nava Virgin Galactic.

Virgin Galactic este compania cu care Richard Branson vrea sa organizeze de zboruri orbitale in scop turistic, iar aparatul va putea transporta pana la sase pasageri, scrie digi24.ro.

Stephen Hawking
s-a remarcat ca un geniu in domeniul fizicii, facand descoperiri revolutionare cu privire la cosmos, gauri negre si alte aspecte neexplorate ale universului in care traim. De asemenea, el a supravietuit bolii neuronului motor, cu care a fost diagnosticat la varsta de 21 de ani. In ciuda faptului ca i s-a spus ca mai are de trait doar cativa ani, el a ajuns la varsta de 75 de ani, fiind mai mental activ ca niciodata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.