Autoritatile germane au anuntat sambata noaptea ca un barbat a decedat in spital, dupa ce a fost grav ranit in presupusul atac din localitatea Heidelberg. Alte doua persoane au suferit rani minore si au fost externate din spital, dupa ce un suspect a intrat cu masina intr-o zona pietonala, relateaza BBC.

Persoana decedata in presupusul atac este un batran german in varsta de 73 de ani, iar cei doi raniti au cetatenie austriaca si respectiv bosniaca.

Anchetatorii nu cunosc motivele suspectului, dar pana in acest moment nu a existat niciun indiciu ca este vorba de un atentat terorist.

De asemenea, suspectul a incercat sa fuga de la locul accidentului, dar a fost urmarit si impuscat in apropierea unei piscine locale, fiind ulterior transportat in stare grava la spital.

Autoritatile au explicat ca suspectul este un barbat in varsta de 35 de ani, dar nu este imigrant si conducea o masina inchiriata in momentul accidentului.

In decembrie, un jihadist tunisian a condus un camion in multimea adunata la targul Breitscheidplatz din metropola Berlin.

Un numar de 12 persoane si-au pierdut viata in atacul revendicat de jihadistii Statului Islamic, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.