Kremlinul a acuzat administratia Barack Obama ca inceraca sa deterioreze relatiile cu Rusia pentru a face munca lui Donald Trump mult mai grea, transmite Independent.

Consilierul lui Vladimir Putin pentru politica externa, Yuri Ushakov a subliniat ca administratia Obama "face tot ce este posibil pentru a aduce legaturile bilaterale intr-un punct mort", pentru ca noii administratii sa-i fie dificil sa reconstruiasca relatia cu Rusia si sa "restabileasca legaturile productive", in cazul in care isi doreste acest lucru, noteaza antena3.ro.

Ushakov a adaugat ca presedintele-ales Donald Trump i-a spus telefonic liderului rus Vladimir Putin ca ii "impartaseste dorinta de a se alatura eforturilor in lupta impotriva terorismului", generandu-se astfel o "buna baza pentru activitatea viitoare in ceea ce priveste problema siriana".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.