Potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos, Hillary Clinton are un avans de 11 puncte asupra lui Donald Trump in cursa prezidentiala din SUA, inregistrandu-se doar cateva modificari dupa ce a devenit candidatul la presedintie din partea democratilor.
Sondajul online, realizat de luni pana vineri arata ca 46% din alegatori probabil o vor sustine pe Clinton, in timp ce 34,8% pe republicanul Trump. Alti 19,2% din alegatori nu sprijina niciun candidat. Partidele celor doi candidati tin conventii in iulie inaintea alegerilor din 8 noiembrie, scrie hotnews.ro.

In urma cu o saptamana, inainte de a aduna delegati suficienti pentru a obtine investitura la conventie si ca Trump sa atraga critici vehemente din partea liderilor ambelor partide dupa ce a pus la indoiala impartialitatea unui judecator mexicano-american, avansul candidatei Hillary Clinton era aproape la fel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.