Imaginile terorii de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles au facut inconjurul lumii in media, marti, 22 martie, insa a fost foarte greu sa ne dam seama cum s-a produs acest atac. Cel putin 31 de persoane au murit si 250 au fost ranite in urma acestei actiuni revendicate de gruparea terorista Statul Islamic.
Postul francez BFM TV a reconstituit in format 3D atacul terorist de marti, petrecut pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, reusind astfel sa raspunda unor intrebari pe care foarte multa lume si le-a pus. Putem observa din imagini ca cei trei atacatori au ajuns la aeroport cu un taxi, au intrat simultan in sala centrala a aerogarii, apoi s-au indepartat unul de celalalt, in directii diferite. Ajunsi la o distanta apreciabila, cei doi teroristi s-au detonat la o diferenta de 9 secunde, iar cel de-al treilea a fugit, abandonand cel mai greu dispozitiv explozibil, pe care serviciile de securitate l-au detonat ulterior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.