Cel putin zece persoane au fost ucise de un atacator sinucigas care conducea o motocicleta in apropiere de un punct de control al politiei din nord-vestul Pakistanului, a informat politia, citata de BBC News online.

Printre victime se numara cel putin cinci politisti, al caror vehicul a fost tinta atacului, potrivit unor oficiali. Mai multi civili au fost de asemenea ucisi, inclusiv un copil si un jurnalist local. Aproximativ 20 de persoane au fost ranite in explozie, care a avut loc in Zonele Tribale Administrate Federal (FATA) din suburbiile orasului Peshawar.

Atacul nu a fost inca revendicat. Bomba a explodat in apropiere de Piata Karkhano din Peshawar, informeaza The Express Tribune.

In regiune au avut loc confruntari violente intre fortele de securitate si talibanii pakistanezi, scrie MEDIAFAX.

Luna trecuta, un presupus atac sinucigas lansat asupra unui birou guvernamental din nord-vestul Pakistanului a ucis cel putin 26 de persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.