Jacques Chirac, fostul presedinte francez in varsta de 83 de ani, a fost internat intr-ul spital din Paris, miercuri dupa-amiaza, pentru ca "s-a simtit slabit in ultimele zile", anunta fiica acestuia, precizand ca starea sa "nu este ingrijoratoare", informeaza site-ul publicatiei Le Parisien.

Fiica fostului lider al Frantei a anuntat ca Jacques Chirac a fost internat pentru un control de sanatate, relateaza joi presa franceza.

Claude Chirac a precizat pentru AFP ca starea tatalui sau nu prezinta niciun motiv de ingrijorare.

"Simtindu-se slabit in ultimele zile, Jacques Chirac a fost spitalizat miercuri dupa-amiaza pentru a i se face un control general al starii de sanatate", a declarat fiica acestuia. "Va trebui sa ramana in spital cateva zile. Starea sa nu este ingrijoratoare", a adaugat Claude Chirac. Jacques Chirac, presedinte al Frantei in perioada 1995-2007, a fost spitalizat de mai multe ori dupa ce a plecat de la Palatul Elysee, ceea ce a alimentat zvonurile despre starea sa de sanatate, scrie MEDIAFAX.

In decembrie 2013, a fost internat pentru "o interventie renala", la spitalul La Pitie-Salpetriere, din Paris. In februarie 2014, a suferit o "criza violenta de guta", iar, in septembrie 2005, un accident vascular cerebral, fiind tratat la spitalul de urgenta din Val-de-Grace.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.