Armata rusa a lansat rachete de croaziera din Marea Mediterana spre orasul sirian Raqqa, fieful retelei teroriste Stat Islamic, in contextul atentatelor din Franta si a confirmarii doborarii avionului rus de catre teroristi.

Rachetele de croaziera au fost lansate spre Siria de pe nave militare ruse aflate in estul Marii Mediterane, relateaza ziarul Le Monde.

Oficiali americani au confirmat ca Rusia a lansat marti rachete de croaziera spre Siria, intensificand si raidurile aeriene. Bombardamentele au vizat orasul Raqqa, situat in nordul Siriei, fieful retelei teroriste sunnite Stat Islamic.

Inainte de atacurile cu rachete de croaziera, Moscova a transmis Washingtonului o informare oficiala.

Moscova a confirmat marti ca avionul rus Airbus A321 prabusit in Egipt pe 31 octombrie a fost doborat de teroristi. Provincia Sinai, filiala egipteana a retelei teroriste Stat Islamic, a revendicat atentatul, soldat cu 224 de morti. Organizatia terorista Stat Islamic a revendicat si atacurile teroriste de la Paris, in care au fost ucise aproximativ 130 de persoane, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.