Un incendiu a izbucnit in cladirea Muzeului de Stiinta si Industrie din Paris, in cursul noptii de miercuri spre joi, fiind raniti doi pompieri, informeaza site-ul publicatiei franceze Le Figaro.

Incendiul a izbucnit in cladirea Muzeului de Stiinta si Industrie, situata in arondismentul al XIX-lea din Paris, in cursul noptii de miercuri spre joi, cand au fost mobilizati peste 100 de pompieri si au fost trimise 25 de autospeciale la fata locului, scrie MEDIAFAX.

Autoritatile au reusit sa stinga incendiul dupa sase ore, atragand atentia asupra posibilitatii de a reizbucni. "Exista mereu un risc de a reizbucni la nivelul celor doua sali de cinema", a precizat comandantul Gabriel Plus, purtatorul de cuvant al Departamentului de pompieri din Paris. El a precizat ca doi pompieri au suferit rani usoare in timpul interventiei, fara a exista alte victime. Nicio persoana nu se afla in cladire in momentul in care incendiul s-a declansat.

Partea de sud a cladirii in care a izbucnit incendiul se afla in constructii, sistemul de alarma nefiind pornit. Incendiul s-a extins in mai multe sali ale muzeului, in special in salile de cinema si cele de expozitie, pe o raza de 10.000 de metri patrati. "Sistemul de alarma trebuia repornit de dimineata", a adaugat Gabriel Plus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.