Mai mult de 330 de persoane care au primit condamnari se afla pe lista celor care candideaza la alegerile locale din Rusia, care vor avea loc in luna septembrie, potrivit sefului Comisiei Centrale de Alegeri din Rusia, informeaza agentia de presa TASS.

Seful Comisiei Centrale de Alegeri din Rusia (CEC), Leonid Ivlev, a declarat, miercuri, ca mai mult de 330 de persoane care au primit condamnari in trecut si un cetatean care se afla pe lista persoanelor cautate de agentii federali candideaza la alegerile locale din Rusia, care vor avea loc in luna septembrie.

"Un numar de 334 de persoane care au primit condamnari in trecut si un cetatean care se afla pe lista agentilor federali au fost identificati", a declarat Ivlev, precizand ca este unic cazul persoanei cautate de agentii federali. El a subliniat ca "autoritatile au reusit sa-l localizeze" pe candidatul respectiv.

Ivlev a mai precizat ca 32 de partide politice si-au nominalizat candidatii pentru a participa la alegerile locale pentru adunarile regionale legislative in circumscriptii uninominale din Rusia care vor fi organizate pe data de 13 septembrie. "In circumscriptii uninominale, in 11 cazuri federale din Rusia, 32 de partide politice si departamentele lor regionale au nomimalizat 141 de liste de candidati. Au fost inregistrate 77 de liste de candidati nominalizate de 15 partide politice", a anuntat Ivlev.

Doua liste de candidati la adunarile legislative din regiunea Celiabinsk au fost refuzate pentru inregistrate. "De asemenea, 43 de liste prezentate de partide politice au fost refuzate", a precizat Ivlev. La alegerile locale, participa 36 de partide politice, pentru cele 461 de mandate puse la dispozitie, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.