Ducesa de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, si fetita sa au parasit sambata seara maternitatea Lindo a spitalului St. Mary din Londra, relateaza BBC.

Imbracata intr-o rochie de culoare galbena cu alb si purtand in brate mica printesa regala, al carei nume nu a fost facut inca public, ducesa de Cambridge a iesit zambitoare pe scarile maternitatii, sambata, la ora locala 18:15 (20:15, ora Romaniei), si a salutat admiratorii si jurnalistii prezenti in fata spitalului St. Mary.

Micuta printesa a dormit in bratele mamei sale in timp ce a fost prezentata lumii. Ulterior, cuplul princiar si fetita sa a intrat din nou in spital. Dupa cateva minute, ducesa Catherine, printul William si fiica lor au iesit din nou din cladire, s-au urcat in automobilul lor si au plecat spre resedinta acestora, Palatul Kensington. Totodata, intr-o declaratie oficiala transmisa presei, ducesa de Cambridge si printul William au multumit angajatilor maternitatii pentru ingrijirea si tratamentul primite, dar si tuturor persoanelor care le-au facut urari, scrie MEDIAFAX.

Ducesa Catherine si mica printesa regala au parasit maternitatea in aceeasi zi in care s-a nascut fetita, intrucat familia regala britanica doreste sa se intoarca rapid la viata cotidiana. Ducesa de Cambridge, sotia printului William, a nascut o fetita, sambata, la maternitatea St. Mary din Londra, bebelusul fiind al doilea copil al cuplului princiar si al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.