In timpul unei slujbe din catedrala orasului Napoli s-a petrecut un miracol in prezenta Papei Francisc.

Sangele patronului orasului Napoli, Sfantul Ianuarius (Gennaro), un martir ale secolului al IV-lea, este pastrat sub forma de pudra intr-un suport din sticla in catedrala orasului. Potrivit spuselor locuitorilor din Napoli, cu ocazia marilor sarbatori sau a evenimentelor importante dupa ce oamenii se roaga intens, sangele din fiola se lichefiaza.

In timpul slujbei, arhiepiscopul orasului Napoli, Crescenzo Sepe a anuntat, dupa ce Papa Francisc a sarutat relicva celebra, ca sangele sfantului Ianuariu s-a lichefiat pe jumatate. "Intr-un semn ca Sfantul Gennaro il iubeste pe papa... sangele este deja pe jumatate lichid", a declarat arhiepiscopul, aratandu-i Suveranului Pontif "minunea" in aplauzele enoriasilor prezenti, scrie mediafax.

Papa Francisc a parut surprins de anuntul facut de cardinal, el declarand apoi zambind: "Arhiepiscopul a spus ca sangele este doar pe jumatate lichid. Se pare ca sfantul ne iubeste doar pe jumatate. Trebuie sa devenim mai buni pentru ca el sa ne iubeasca mai mult".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.