Fratii Kouachi au fost neutralizati in atacul fortelor franceze la tipografia din nordul Frantei.

Update

Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici de la magazinul evreiesc din Paris si presupusul criminal al politistei omorate in zona Montrouge din Paris, a fost neutralizat in asatul fortelor de elita franceze, iar patru ostatici sunt in stare grava, anunta surse citate de presa franceza. Amedy Coulibaly, un islamist in varsta de 32 de ani, a fost omorat in interventia fortelor de ordine la un magazin evreiesc din zona Vincennes (la periferia Parisului).

Cel putin patru ostatici au fost grav raniti in interventia fortelor de ordine, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate franceze.



Fratii Kouachi au fost ucisi in atacul fortelor franceze la tipografia din nordul Frantei, afirma surse din cadrul politiei.
Ostaticii din magazin si cel retinut de fratii Kouachi au fost eliberati.

Fratii Cherif si Said Kouachi, suspectati in atentatul de miercuri de la Charlie Hebdo, sunt autorii luarii de ostatici care are loc vineri dimineata intr-o companie din Dammartin-en-Goële, in Seine-et-Marne

Fortele de ordine, care i-au incercuit vineri pe fratii Kouachi dupa ce au luat un ostatic intr-o firma de langa Paris, incearca sa "stabileasca un dialog" cu cei doi jihadisti acuzati de masacrul de la redactia Charlie Hebdo, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, citat de AFP. "Prioritatea este stabilirea unui dialog", a declarat presei Pierre-Henry Brandet. Ministerul de Interne a afirmat de asemenea ca negociatorii au "incercat sa stabileasca un contact" cu cei doi barbati, aflati intr-o tipografie din localitatea Dammartin-en-Goële.

MASACRU in Paris: Atac ARMAT la sediul unui ziar! Cel putin 12 morti

"Trei criminali (se afla) la originea" atacului sangeros comis miercuri contra saptamanalului satiric Charlie Hebdo, a declarat ministrul francez de Interne Bernard Cazeneuve la finalul reuniunii de criza de la Palatul Elysée. Se face totul pentru "neutralizarea cat mai rapid posibil a celor trei criminali care s-au aflat la originea acestui act barbar", a declarat ministrul, care nu a oferit precizari cu privire la rolul diverselor persoane implicate.

Citeste si:
Shadi Barud, creierul din spatele masacrului Hamas din 7 octombrie,...
Shadi Barud, creierul din...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.