Toti pasagerii feribotului Norman Atlantic, la bordul caruia a izbucnit un incendiu in largul Albaniei, provocand moartea a cel putin cinci persoane, au fost evacuati, a anuntat luni Paza de Coasta italiana.
"Toti pasagerii au fost evacuati, noua membri ai echipajului se afla inca la bord pentru a inspecta nava", a afirmat Paza de Coasta pe contul sau de Twitter. Norman Atlantic transporta 478 de persoane, dintre care 56 de membri ai echipajului si 422 de pasageri, inclusiv un roman.

Autoritatile maritime italiene, elene si albaneze au lansat o operatiune pentru a recupera sute de persoane, care au ramas blocate pe feribot. Incendiul a izbucnit la bordul feribotului duminica, in spatiul destinat autovehiculelor, pe o mare agitata si in conditii de rafale violente de vant, in timp ce nava efectua o cursa intre Patras (sud-vestul Greciei) si Ancona (estul Italiei).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.