Un "monster truck", un camion 4x4 cu roti supradimensionate, a deviat de la traiectorie dupa care a intrat in spectatorii ce asistau la un eveniment sportiv, duminica, in estul Olandei, provocand moartea a doua persoane si ranind alte 18, au anuntat surse concordante, citate de AFP.

"Un grav accident s-a produs astazi (duminica) cu ocazia unui eveniment sportiv auto", a anuntat intr-un comunicat municipalitatea din Haaksbergen, orasul care a gazduit evenimentul, scrie MEDIAFAX.


Doua persoane au murit in accident, a anuntat duminica seara primaria, revizuind in scadere un bilant precedent ce anunta moartea a trei persoane. Alte 18 persoane au fost ranite, sase dintre ele fiind in stare grava, a anuntat televiziunea publica olandeza NOS, citandu-l pe Hans Gerritsen, primarul orasului Haaksbergen.

Spectacolul a avut loc pe o strada situata in apropiere de gara feroviara a orasului.

Potrivit presei locale, care citeaza politia, soferul vehiculului 4x4 a fost retinut, iar o ancheta la fata locului a fost deschisa, o procedura "standard" in astfel de situatii.

O inregistrare video postata pe YouTube arata cum vehiculul deviaza de la traiectorie dupa ce a mers, potrivit acestui gen de spectacol, pe mai multe masini zdrobite. Inregistrarea video prezinta doar o parte din drama, si anume traiectoria urmata de camionul 4x4, tipetele unora dintre spectatori si o bariera de securitate rasturnata pe o parte.

Numeroase elicoptere, ambulante, masini de pompieri si ale politiei au fost trimise la fata locului, a precizat NOS.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.