O intrevedere intre presedintele rus Vladimir Putin si noul presedinte ucrainean Petro Porosenko, cu ocazia ceremoniilor de vineri pentru comemorarea a 70 de ani de la debarcarea aliatilor in Normandia nu este prevazuta, a declarat Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului.

"Aceasta problema nu este examinata", a declarat Peskov, intrebat in legatura cu o posibila intalnire intre cei doi lideri, potrivit MEDIAFAX.

Ales la 25 mai cu peste 54% din voturi, miliardarul prooccidental ucrainean Petro Porosenko va fi prezent la ceremoniile de comemorare a debarcarii aliatilor, unde a fost invitat de presedintele francez Francois Hollande.

Inainte de vizita in Franta, Porosenko se va intalni, miercuri, in Polonia cu presedintele american Barack Obama.

La ceremoniile de vineri din Franta va fi prezent si presedintele Vladimir Putin. Cu aceasta ocazie, el va avea o intrevedere cu premierul britanic David Cameron, potrivit unui anunt facut luni de Downing Street. Liderul de la Kremlin se va intalni, joi, la Paris cu omologul sau francez, Francois Hollande.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.