Pamela Anderson a socat publicul prezent la gala de lansare a fundatiei sale de caritate, un eveniment organizat la Cannes, in momentul in care a dezvaluit in discursul ei oficial ca a fost agresata sexual la varsta de sase ani, violata la 12 ani, iar in adolescenta a fost victima unui viol in grup.

Vedeta canadiana a facut aceste declaratii vineri seara, la gala de lansare a Fundatiei Pamela Anderson, in fata a peste 200 de invitati, informeaza dailymail.co.uk.

"Nu am avut o copilarie usoara. In ciuda faptului ca am avut parinti iubitori, am fost agresata sexual la varsta de sase ani de o bona", a declarat vedeta canadiana, in varsta de 46 de ani.

"Intr-o zi, am mers in casa iubitului unei prietene, iar fratele mai mare al acestuia a vrut sa ma invete sa joc table. Asta a dus la un masaj, iar asta a dus la viol. A fost prima mea experienta heterosexuala. El avea 25 de ani, iar eu aveam 12", a adaugat Pamela Anderson. "Apoi, dupa cativa ani, un coleg de scoala a decis ca era amuzant sa ma violeze in grup, alaturi de sase prieteni de-ai lui. Voiam sa dispar de pe fata pamantului", a continuat vedeta.

"Nimeni nu se astepta la un astfel de discurs. Pamela a fost foarte curajoasa", a declarat unul dintre invitatii la evenimentul organizat pe Croazeta.

"De aceea mi-a fost intotdeauna foarte greu sa ma incred in oameni. (...) Am devenit loiala lumii animalelor si mi-am jurat ca le voi proteja", a adaugat vedeta nord-americana, citata de rtbl.be.

Vineri seara, Pamela Anderson a purtat o rochie spectaculoasa creata de Vivienne Westwood. Apoi, vedeta a participat si la o petrecere organizata pe un iaht de lux in largul Rivierei Franceze in beneficiul organizatiei de caritate Cool Earth.

Actrita a venit insotita de fiul ei cel mare, Brandon, in varsta de 17 ani, si de noul ei sot, Rick Salomon, scrie MEDIAFAX.

Pamela Anderson si Rick Salomon au fost casatoriti pentru scurta vreme in 2007 si s-au recasatorit, in secret, in timpul vacantei de Craciun din 2013. Vedeta canadiana este de multi ani o impatimita sustinatoare a unor organizatii pentru drepturile animalelor, precum PETA, si a unor fundatii de caritate, precum MAC Cosmetics' AIDS Fund.

Citeste si:
Pamela Anderson divorțează de cel de-al cincilea soț, după 13 luni...
Pamela Anderson divorțează de...

Potrivit site-ului sau oficial, Fundatia Pamela Anderson "sprijina organizatiile si persoanele private aflate in prima linie a luptei pentru protejarea mediului inconjurator, a drepturilor animalelor si a drepturilor omului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.