Ministerul ucrainean al Apararii sustine ca avionul fara pilot doborat pe 23 martie, in Transnistria, nu a fost trimis de Kiev.

"Nu pot confirma aceste informatii. Consider ca ele nu corespund realitatii", a declarat adjunctul ministrului ucrainean al Apararii Leonid Poliakov, citat de MEDIAFAX.

Potrivit lui Poliakov, acesta nu este primul caz cand in presa apar astfel de informatii.

"In ce priveste avioanele fara pilot, pot spune ca astfel de informatii apareau si mai inainte. Anterior, presa anunta ca un avion fara pilot american a fost doborat in Crimeea, acum este vorba de unul «ucrainean» in Transnistria", a ironizat el.

Serviciul de Securitate de la Tiraspol (KGB) a anuntat ca pe 23 martie a doborat un avion fara pilot care survola regiunea transnistreana, potrivit site-ului oficial www.kgb-pmr.com.

specialistii transnistreni ar fi restabilit inregistrarile video realizate de aparatul de zbor, ajungand la concluzia ca acesta a fost lansat "de pe teritoriul Ucrainei, de catre un grup de persoane care au legatura cu Serviciul de Securitate ucrainean, Statul Major al Ministerului Apararii din Ucraina sau cu activisti din cadrul miscarii ucrainene de extrema dreapta Pravii Sektor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.