Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si alte 63 au fost ranite, dupa ce doua cladiri s-au prabusit miercuri dimineata la New York in urma unei explozii provocate de o scurgere de gaze.

Primarul New Yorkului, Bill de Blasio, a deplans o "tragedie teribila" si a promis ca echipele de salvare "depun toate eforturile pentru a gasi toate persoanele disparute" in urma exploziei.

O a treia persoana decedata a fost descoperita miercuri seara sub daramaturi, a anuntat un purtator de cuvant al pompierilor din New York, iar posturile de televiziune CNN, ABC si CBS au relatat ulterior despre un al patrulea mort. Doi femei si-au pierdut viata in aceasta explozie, in timp ce 63 de persoane au primit ingrijiri la spitalele din New York, majoritatea pentru rani usoare.

Peste 250 de pompieri au verificat verificat ruinele in urma prabusirii celor doua cladiri, unde se aflau 15 apartamente in cartierul locuit in majoritate de hispanici la East Harlem, la nord de Manhattan, scrie MEDIAFAX.

Orasul New York inca traieste cu teama unor explozii in urma atentatelor din 11 septembrie 2001, care au vizat Turnurile Gemene si care au provocat aproape 3.000 de victime.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.