Cel putin 23 de persoane au murit sambata in urma unui incendiu la bordul unui tren in statul indian Andhra Pradesh (sud), au anuntat posturile locale de televiziune, scrie MEDIAFAX.

Focul s-a declansat in jurul orei 03:00 (23:30, ora Romaniei, vineri) intr-un vagon cu aer conditionat al unui tren de noapte express care efectua legatura intre Bangalore si Nanded, au anuntat posturile NDTV si Times Now.

Cincizeci si patru de persoane s-ar fi aflat in vagonul care a ars in intregime, au transmis posturile de televiziune. Alti aproximativ 20 de pasageri au fost raniti in timp ce unii au sarit din tren incercand sa scape de flacari.

Intr-o declaratie pe Twitter, premierul Manmohan Sigh si-a anuntat "socul si durerea dupa pierderea de vieti intr-un accident de tren in Andhra Pradesh".

"Premierul cere autoritatilor feroviare si guvernului acestui stat sa acorde tot ajutorul posibil victimelor in operatiunile de salvare", a adaugat el in mesajul postat pe reteaua sociala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.