Liderul nord-coreean Kim Jong-un are o fiica pe nume Ju-ae, a dezvaluit duminica fosta vedeta a baschetului Dennis Rodman, care a efectuat recent o noua vizita la Phenian, pentru The Guardian, relateaza MEDIAFAX.

Rodman l-a descris deja pe Kim jong-un ca pe un "tip minunat", dar duminica a spus ca acesta este si un "tata bun" pentru fiica sa, pe care a numit-o Ju-ae.

"Am tinut-o pe fiica lor Ju-ae (in brate) si am vorbit cu doamna Ri (Sol-ju, sotia lui Kim Jong-un). Este un tata bun si are o familie minunata. Kim (Jong-un) mi-a spus «ne vedem in decembrie»", a adaugat Rodman.

"Maresalul Kim (Jong-un) si cu mine ne-am relaxat la mare, impreuna cu familia sa", a declarat el despre ultima sa vizita in cea mai izolata tara din lume.

"Am mancat, am baut si am discutat despre planurile noastre de a organiza un meci amical istoric intre Coreea de Nord si Statele Unite si caile de dezvoltare ale echipei lor de baschet",
a spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.