Catherine, ducesa de Cambridge, isi va relua angajamentele oficiale in luna septembrie, atunci cand va aparea pentru prima data in public la un eveniment dupa nasterea fiului ei, printul George.

Ducesa si sotul ei, printul William al Marii Britanii, au devenit pentru prima data parinti pe 22 iulie si, de atunci, cuplul princiar britanic a locuit la familia Middleton - parintii ducesei de Cambridge -, in comitatul Berkshire.

Dupa nasterea fiului sau, printul William a avut mai multe aparitii publice, insa sotia sa a stat departe de ochii presei.

Ducesa de Cambridge isi va relua angajamentele oficiale in luna septembrie si va fi prezenta alaturi de sotul ei la gala Tusk Conservation Awards, organizata de fundatia de caritate Tusk Trust, scrie MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant de la palatul Kensington, resedinta oficiala a cuplului princiar, a confirmat faptul ca ducesa Catherine va fi prezenta la acel dineu, precizand ca evenimentul reprezinta "un angajament confirmat cu mult timp in urma".

Printul William, al doilea in ordinea de succesiune la tronul britanic, dupa tatal sau, printul Charles, este patronul fundatiei de caritate Tusk Trust, care militeaza pentru protejarea vietuitoarelor salbatice din Africa. Totodata, printul britanic a acceptat sa isi imprumute numele pentru un premiu acordat de aceasta fundatie - Prince William Award for Conservation in Africa.

Gala va avea loc la hotelul Draycott din Londra, pe 12 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.