Adevarul a fost dezvaluit si nu va putea fi oprit, afirma Edward Snowden, aflat la originea dezvaluirilor despre programul american de supraveghere a comunicatiilor.

"Guvernul american nu va putea acoperi acest scandal arestandu-ma sau omorandu-ma. Adevarul este pe cale sa fie dezvaluit si nu va putea fi oprit", a spus fostul consultant al Agentiei americane pentru Securitatea Nationala, scrie MEDIAFAX.

Edward Snowden, in varsta de 29 de ani, angajat al Agentiei Nationale pentru Securitate din SUA, a dezvaluit ca el este sursa informatiilor despre programul american de supraveghere a comunicatiilor. Acesta este de parere ca oricum un "proces drept si echidistant" a iesit din discutie, avand in vedere ca Guvernul SUA deja l-a numit un "tradator". Prin urmare, Snowden nu are de gand sa se intoarca in SUA prea curand.

In acelasi timp, fostul angajat NSA a dezmintit informatiile ca ar fi lucrat ca spion pentru China.

Edward Snowden are documente secrete privind atacurile cibernetice in China

"Nu, nu am avut niciun contact cu guvernul chinez. Lucrez doar cu jurnalisti, cum ar fi cei de la The Guardian si Washington Post" a declarat Snowden intr-un interviu cu The Guardian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.