Calatorii din capitala Cehiei care se deplaseaza cu metroul vor avea posibilitatea de a-si gasi sufletul pereche chiar in timp ce fac naveta, intrucat administratorii metroului din Praga intentioneaza sa lanseze o linie de trenuri pentru celibatari.

Compania de transport public Ropid din Praga doreste sa ataseze aceste vagoane speciale la unele sau chiar la toate trenurile sale, pentru persoanele celibatare aflat in cautarea sufletului pereche. Noul serviciu ar putea fi lansat pana la sfarsitul acestui an.

Aceasta companie de stat va initia un sondaj de opinie in randul calatorilor pentru a vedea daca acestia ar fi interesati de noua lor initiativa.

Filip Drapal, purtatorul de cuvant al companiei Ropid, spune ca initiativa reprezinta doar una dintre activitatile avute in vedere de municipalitate pentru a-i face pe locuitorii din Praga sa renunte la automobilele lor si sa se deplaseze cu mijloacele de transport in comun, scrie MEDIAFAX.

"Vrem sa accentuam ideea ca transportul in comun nu este doar un mijloc de deplasare, ci si un mijloc de transport in care poti face anumite lucruri pe care nu poti sa le faci in masina ta", a adaugat el.

Praga, cu o populatie de 1,2 milioane de locuitori, a atras 5,4 milioane de turisti straini in 2012, gratie arhitecturii sale vechi de cateva secole, stradutelor pavate cu piatra cubica si numeroaselor terase cu bere ieftina si buna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.