Agentia de stiri iraniana de stat a publicat o noua imagien cu avionul de lupta invizibil Qaher F-313 aflat intr-un zbor de rutina, deasupra unei zone muntoase.
Imaginea a fost imediat suspectata ca ar fi falsa, in special iluminarea fundalului fotografiei si pozitia avionului similara cu aparitia sa in imaginile date publicitatii de Teheran la dezvelirea aparatului de zbor. S-a fost descoperit ca imaginea de fundal cu muntele inzapezit a fost luata din arhiva PickyWallpapers.com, apoi lipita peste imaginea cu avionul de la lansare, scrie jurnalul.ro.

Mahmoud Ahmadinejad, preseditnele Iranului, a declarat ca aparatul de zbor este printre cele mai avansate avioane de vanatoare din lume, capabil sa loveasca tinte terestre si aeriene nedetectat. Expertii sunt de alta parere, numind avionul un “fals ridicol” care arata ca o jucarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.