Trei lei au salvat o fetita in varsta de 12 ani care a fost rapita de un grup de barbati pentru a o forta sa se casatoreasca. Intamplarea a avut loc in Etiopia.

Animalele au reusit sa protejeze fetita, asezandu-se in fata ei, pana cand au sosit autoritatile.

Nu numai ca a fost tinuta captiva timp de o saptamana, dar fetita a fost agresata fizic de mai multe ori. Intr-o zi insa, cand minora urma sa fie iarasi batuta, si-au facut aparitia cei trei lei care s-au asezat in fata ei, informeaza The Guardian.

"Au stat de paza timp de o jumatate de zi, pana cand politia a gasit-o. Apoi, leii au plecat si au lasat-o ca un cadou", a relatat sergentul Wondimu Wendaju.

"Daca leii nu ar fi aparut, ar fi putut fi mult mai rau. De multe ori, aceste fetite sunt violate si batute sever pentru a fi fortate sa accepta casatoria"¸
a mai spus el.

Fetita este in stare de soc. Patru dintre rapitori au fost prinsi, in timp ce alti trei se afla inca in libertate, scrie digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.