Social 7 August 2008 04:00
Protectie Copilului Cluj si copiii internati intr-un centru de plasament demonstreaza ca tatal lor, Nicolae Vidrean, membru al sectei izolate in miezul Apusenilor, ii educa in spiritul unui fanatism religios.
In dosarul de la Tribunalul Cluj, cel care a emis ordonanta presedintiala prin care s-a permis ridicarea copiilor, micutii povestesc lucruri greu de imaginat, pe care le-ar fi trait in comunitatea Vidrenilor din comuna Maguri- Racatau. Mai multi dintre frati au povestit cum au fost violati de catre mama lor. Specialistii cred insa ca raspunsurile au fost induse de halucinatiile tatalui lor.

„Domnul Vidrean are convingerea ca mesajele primite de la Dumnezeu au valoare de adevar si ca realitatea faptelor este certificata de aceste viziuni. Faptele redate de copii nu au sustinere logica, nu pot fi detaliate, «violul» fiind construit in urma viziunilor tatalui, fiind real doar la nivel declarativ“, sustin specialistii. Eugenia Vidrean a negat acuzatiile si a declarat ca este de acord ca toti cei opt frati sa ramana cu tatal lor. „In cazul in care tatal copiilor nu vrea sa ii ingrijeasca, ii ingrijesc eu. Nu vreau sa ajunga la casa copilului“, a precizat Eugenia.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.