Social 24 Iunie 2008 09:52
Doi cetateni chinezi si doi romani au ajuns la spital in urma unei altercatii care a avut loc, in noaptea de sambata spre duminica, pe o strada din municipiul Constanta, cei patru avand plagi produse prin injunghiere, dar si prin impuscare, transmite corespondentul NewsIn.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, subinspector Radu Croitoru a declarat ca a izbucnit un conflict intre un grup de romani si unul de chinezi, la intersectia strazilor Caraiman si Soseaua Mangaliei, motivul scandalului nefiind, deocamdata, stabilit de catre politisti.

In urma scandalului, doi cetateni chinezi au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta avand plagi injunghiate in zona toraco-abdominala si toracica si au fost internati sub supraveghere medicala, dar starea lor este stabila.

Dupa aproape o ora de la producerea scandalului, la spital au ajuns si Sali Faredin, in varsta de 38 de ani si Ecrem Memet, de 28 de ani, din Constanta, ambii de etnie roma. Cel de-al doilea avea o plaga toraco-abdominala dreapta provocata prin impuscare. El a fost supus unei interventii chirurgicale, iar medicii i-au extras o bila de cauciuc.

Din primele cercetari, politistii au stabilit ca unul dintre cetatenii chinezi a folosit, pentru a se apara, o arma cu bile de cauciuc, pe care o detine legal, dar urmeaza sa se stabileasca daca a fost folosita in mod legal. In timpul conflictului au fost trase cinci focuri de arma.

Politistii incearca sa stabileasca motivul scandalului. Unul dintre cetatenii chinezi nu a putut fi audiat intrucit nu cunoaste limba romana si nici o limba de circulatie internationala. Cercetarile sunt continuate de ofiterii Politiei Municipiului Constanta si ai Inspectoratului Judetean de Politie Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.