Dan Diaconescu a depus la Parchetul instantei supreme o plangere la adresa membrilor Consiliului National al Audiovizualului.

Avocatul care l-a insotit pe Dan Diaconescu la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) a declarat ca plangerea vizeaza abuzul in serviciu de care s-ar face vinovati presedintele si membrii Consiliului National al Audiovizualului in cazul deciziei de a retrage licenta OTV si a dispozitiei de amendare a acestuia dupa inchiderea postului.

Avocatul a precizat ca spera ca instanta de contencios administrativ de la Curtea de Apel Bucuresti se va apleca miercuri asupra cererii de suspendare a aplicarii deciziei abuzive a CNA de retragere a licentei postului OTV si lucrurile vor intra pe fagasul normal.

Diaconescu a precizat ca plangerea la Parchet a fost depusa la adresa presedintelui CNA si "a celor noua colegi politici ai acesteia", scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.