Deputatul Andrei Sava a initiat un proiect de lege cel putin ciudat, prin care vrea sa limiteze numarul de animale de companie care pot fi detinute de proprietar in apartament sau la curte.

Initiatorul, fost pedelist, migrat la PSD, o data cu venirea USL la putere, vrea sa limiteze numarul animalelor care pot fi detinute in apartament la doua pisici si doi caini sau la patru- daca sunt si caini, si pisici.

„Este interzisa cresterea si intretinerea animalelor de talie mare si mijlocie in locuintele din cladirile-bloc, exceptie fac cainii si pisicile, dar nu mai multe de 2 capete sau cu aprobarea asociatiei de proprietari nu mai mult de doua capete de fiecare, cu obligatia de a le asigura conditiile stabilite de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentara", se arata in proiectul de lege, citat de evz.ro.

Cei care stau la casa ar putea detine ceva mai multe animale.

"Numarul de animale domestice de companie avute in crestere si intretinere pe o proprietate individuala cu curte nu poate depasi 3 capete de fiecare, cu acordul a doi vecini ai localitatilor limitrofe numarul acestora nu poate depasi cinci capete de gospodarie", sustine legea.

Andrei Sava este acelasi deputat care a propus ca, incepand de anul viitor, preotii si personalul neclerical sa fie scutiti de plata impozitului pe venit de 16%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.