Social 28 Iunie 2012 12:46
Cand procesul era pe cale sa se finalizeze, Primaria a solicitat, ieri, instantei retragerea actiunii de proces intentata proiectului Dambovita Center.

Pe 10 noiembrie 2009, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a inaintat o actiune la Tribunalul Bucuresti prin care solicita anularea Planului Urbanistic Zonal pentru controversatul proiect Dambovita Center (Casa Radio).

Proiectul Dambovita Center, aprobat de consilierii Capitalei

Printr-o cerere inregistrata la Curtea de Apel Bucuresti, Andrei Chiliman a solicitat instantei retragerea actiunii judecatorești pe care a formulat-o in urma cu trei ani.

Citeste
de ce este contestat proiectul Dambovita Center

„Intrucat Asociatiile Eco Civica și Salvati Bucurestiul au doar calitate de intervenient in sprijinul pozitiei primarului Sectorului 1, asociatiile nu pot continua procesul fara acesta. Singura speranta este ca instanta sa respinga cererea de renuntare la judecata”, a explicat presedintele Asociatiei „Salvati Bucurestiul”, Nicusor Dan.

Proiectul Dambovita Center ar fi trebuit sa fie finalizat in 2015.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.