Primarul municipiului Constanta spune ca fiecare statiune trebuie sa aiba specifiul sau, unele sa fie destinate distractiei, altele famiilor.

"Statiunile in sine se adreseaza unor categorii diferite de turisti. Unele se adreseaza turismului de masa cu all-inclusive, altele se adreseaza tinerilor pe distractie, vezi Ibiza, altele se adreseaza unei clase mai inalte. Nu putem sa le gandim uniform de la cap la coada", a spus Mazare la dezbaterea pe legea turismului din cadrul Comisiei de Administratie a Camerei Deputatilor, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit acestuia, jumatate din Mamaia functioneaza pentru distractie, astfel ca muzica nu ar trebui interzisa, pentru ca acea parte din statiune ar muri.

  • "Daca inchid muzica, jumatate din Mamaia a murit"

"Sunt hotelieri care tipa ca-i deranjeaza muzica, sunt altii care sunt extrem de bucurosi ca este muzica si divertisment de noapte. Jumatate din statiunea Mamaia functioneaza in weekend pentru cluburi si pentru divertisment (...) Daca eu vorbesc cu baietii astia de la cluburi si am inchis muzica in momentul asta, jumatate din statiunea Mamaia a murit", a adaugat Radu Mazare.

Acesta precizat ca trebuie facuta o separare chiar in cadrul statiunii Mamaia, unde sa existe o zona pentru divertisment si una pentru cei care vin la mare cu familia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.