Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat astazi intr-o conferinta de presa ca a castigat un proces cu Agentia Nationala de Integritate. Institutia urmeaza sa ii plateasca 5.000 de lei reprezentand daune morale si cheltuieli de judecata.

Radu Mazare a venit la conferinta de presa organizata la Primarie imbracat in haine militare, cu o sapca cu imaginea revolutionarului Che Guevara. Aflat intr-o dispozitie vesela, acesta a lipit afise pe care scria "TAXAT", pe un panou cu institutiile care l-au anchetat de-a lungul timpului.

Suma de 5.000 RON figura pe zona ANI, DNA, iar in dreptul Politiei Romane a lipit suma de 25.000 de lei, bani pe care edilul Constantei i-a castigat in urma proceselor cu aceste institutii, relateaza MEDIAFAX.

"Operatiunea" s-a desfasurat pe ritmurile piesei "Suna periculos" a trupei ASIA, iar Radu Mazare a oferit celor prezenti cateva miscari de dans
.

  • "Pana termina Basescu mandatul, o sa umplu tot panoul asta de taxari. Bani, taxat, adica, daune morale plus costurile de proces, avocat, si altele”.

"Am decizia de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei prin care domnii de la ANI trebuie sa-mi plateasca 5.000 de lei daune morale si cheltuielile de judecata. (...) Inalta Curte de Casatie si Justitie confirma decizia data de catre Curtea de Apel Galati din care as vrea sa va citesc o fraza, sa vedeti ce spun judecatorii din Galati despre tara lui Basescu": "Daca ANI ar fi dat efectiv reclamantului posibilitatea de a se apara atunci nu s-ar fi ajuns la situatia de pretinsa incompatibilitate. Toate acestea sunt de natura a-i cauza reclamantului disconfortul de a se sti cercetat si verificat intr-o maniera ce sugereaza mai degraba patima si reacredinta decat impartialitate si obiectivitate".

  • Rusine, Basescule ! Rusine ! Sa spuna judecatorii asa ceva despre institutiile de haituire pe care le-ai creat in Romania”, a afirmat Mazare.

Acesta a adaugat ca dupa ce PSD va ajunge la putere va cere noilor directori ai acestor institutii ca acesti bani sa fie platiti de catre cei care au executat ordinele. ANI a inceput verificarile in privinta sa dupa ce s-ar fi descoperit o incompabibilitate cu functia de primar.
Citeste si:
Dan Negru, despre Revelionul 2023: „Mulțumesc pentru toți anii ăștia”
Dan Negru, despre Revelionul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.