Iata cateva trucuri pe care le poti urma astfel incat sa cresti eficacitatea regimului alimentar ales.

  • Intotdeauna micul dejun

Probabil ai sesizat ca majoritatea dietelor pun accent pe micul dejun. Ca atare, a nu sari peste micul dejun reprezinta o regula importanta pentru ca dieta sa aiba succes.
  • Incepi cu legumele
Daca la masa ai mai multe feluri de mancare, incepi intai cu legumele. Acestea au mai putine calorii si, totodata, te saturi cu legume, iti potolesti foamea cea mai mare, astfel ca mananci mai putine alimentei bogate in calorii si grasimi.
  • Hidrateaza-te

Bea multa apa. Daca vrei ca o dieta sa fie reusita trebuie sa ii asiguri organismului posibilitatea de a elimina toti produsii de metabolism si aceasta nu se realizeaza decat prin excretie, adica prin urinare. Daca bei multa apa, vei observa ca efectele dietei sunt accelerate.
  • Paharul cu apa inainte de masa
Inainte de masa bea un pahar cu apa. De asemenea dimineata cum te trezesti bea pe stomacul gol un pahar cu apa. Aceste sfaturi te vor ajuta sa ai un sistem digestiv sanatos.
  • Nu manca in fata televizorului sau calculatorului
Respecta masa! La masa trebuie sa fie liniste, eventual sa ai pe cineva drag alaturi. Nu manca in fata televizorului sau la calculator daca nu vrei ca alimentatia ta sa devina una de tip emotional.

Citeste mai multe despre acest subiect pe Healthy.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.