Tatal romanului din Spania care si-a ucis concubina sustine ca fiul sau i-ar fi povestit ca nu se mai intelegea cu tanara, ca existau scandaluri si ca aceasta, impreuna cu mama si sora sa, l-ar fi agresat, inclusiv in dimineata crimei, astfel ca barbatul si-a strangulat iubita cu un cordon.

Familia barbatului suspectat ca si-a ucis concubina in Spania locuieste in Copsa Mica, judetul Sibiu, si povesteste ca cei doi erau impreuna de mai multi ani, iar fetita de trei ani ar fi a lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

In plus, familia barbatului spune ca acesta era in Spania de un an si jumatate si locuia impreuna cu concubina sa, dar si cu mama si sora acesteia.

"Locuiau acolo toti impreuna. Dorel ne-a povestit ca nu se mai prea intelegea cu Viorela, iar scandalurile erau la ordinea zilei. Duminica seara au fost in oras si cand s-au intors Viorela cu mama ei si cu sora-sa au sarit la el sa-l bata, i-au dat cu lustra in cap. Luni dimineata, povestea s-a repetat si, cand au vrut sa-l bata, Dorel a luat un cordon si a strans-o de gat", a declarat Dorel Marcu, tatal barbatului.

Familia suspectului mai povesteste ca i-a cerut tanarului sa cheme Politia, dar acesta a spus ca, daca autoritatile vin la usa sa, se va arunca de la etaj. De teama sa nu se omoare si el sau sa nu mai comita o alta fapta, tatal tanarului a alertat autoritatile din Romania.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, inspectorul Luciana Baltes, Dorel Marcu a contactat, luni, reprezentantii institutiei pentru a le anunta ca fiul sau, care se numeste tot Dorel Marcu si care locuieste in Spania, l-a contactat prin messenger si i-a povestit ca si-a omorat concubina.

"Barbatul a relatat ca fiul sau i-a povestit ca si-a ucis concubina, iar prin webcam i-a aratat cadavrul, care avea leziuni in zona gatului. Imediat colegul nostru a luat legatura cu Interpolul si cu Ambasada din Madrid. Discutiile au durat aproximativ 20 de minute si alte zece minute le-au fost necesare autoritatilor sa ajunga la domiciliul romanului. Autoritatile au ajuns cu cateva minute inainte de a ajunge sora victimei - o minora de 13-14 ani - care nu era acasa si pe care autorul a amenintat-o ca o va omori. Cred ca acest lucru i-a salvat viata minorei", a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, Luciana Baltes.

Citeste si:
Interviu cu Lucian Gheorghe, românul care antrenează creierul...
Interviu cu Lucian Gheorghe,...

Potrivit sursei citate, martora la uciderea tinerei de 19 ani a fost fiica acesteia, in varsta de trei ani.

"Victima - Viorela Moldovan - avea o fetita de trei ani, care era doar a ei, pentru ca paternitatea nu era stabilita. Fetita era in Spania impreuna cu mama si concubinul acesteia si a fost martora la uciderea tinerei de 19 ani", a declarat Luciana Baltes.

Politistii sibieni spun ca nici suspectul si nici victima nu au avut probleme cu legea cat au fost in tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.