În cadrul evenimentului organizat de Nissan la Le Mans, în cadrul căruia am văzut noul monopost de Formula E, am avut ocazia să îi luăm și un interviu lui Lucian Gheorghe, românul care antrenează creierul piloților Nissan din competiția electrică.

Recent, Automarket a călătorit în Franța, la legendarul circuit Le Mans. Aici, am avut ocazia să pășim în antecamera Formulei E alături de Nissan și am parcurs, printre altele, câteva dintre antrenamentele piloților care activează în acest campionat.

Despre experiența noastră la Le Mans poți citi într-un articol dedicat.

Subiectul principal al articolului pe care tocmai îl citești este, însă, un om care de ani buni încearcă și chiar reușește să facă mașinile mai inteligente și să demonstreze că șoferii obișnuiți și piloții profesioniști pot deveni mai buni atunci când este aplicată puțină știință. Sau mai multă, după cum vei descoperi în rândurile care urmează. Citește continuarea pe Automarket.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2023 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.