Sergiu Bahaian a fost arestat ieri de catre judecatorii Tribunalului Constanta pentru instigare la omor, constituirea unui grup infractional si inselaciune.

Judecatorii au aprobat astfel propunerea de arestare preventiva formulata de procurorii DIICOT Constanta. Avocatul lui Bahaian a facut recurs, decizia urmand sa fie judecat de Curtea de Apel Constanta in cel mult trei zile.

Reamintim ca vineri, Sergiu Bahaian a fost prezentat judecatorilor Tribunalului Constanta cu propunerea de arestare preventiva, dar magistratii au amanat pana ieri luarea unei decizii, pentru ca avocatul desemnat din oficiu sa poata studia cazul, relateaza NewsIn.

Procurorii DIICOT au decis saptamana trecuta, dupa doua zile de audieri, sa ceara arestarea preventiva a lui Bahaian, acuzat de instigare la omor, constituire de grup infractional si inselaciune. Acuzatia de instigare la omor a fost formulata pentru uciderea lui Petrica Captalan si a lui Ionel Ulezu. Acestia au fost ucisi in anul 2008. Petrica Captalan a fost lovit in cap cu o bata, in timp ce Ionel Ulezu a fost ucis in acelasi an, fiind ingropat de viu, dupa ce ar fi fost sedat.

Bahaian nu si-a recunoscut vina si a declarat ca e vorba de o inscenare pusa la cale de un fost colaborator al sau, Valentin Seplac. Potrivit avocatului lui Bahaian, Alexandru Pantea, in timpul audierilor, Bahaian a cerut sa fie supus testului cu detectorul de minciuni.

De asemenea, el nu a fost de acord sa fie confruntat cu Valentin Slepac, motivand ca este epuizat fizic si psihic. Bahaian a cerut ca atat el, cat si Slepac, sa fie expertizati din punct de vedere psihiatric.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.