Bucurestenii vor plati mai mult pentru caldura incepand cu aceasta luna, dupa ce Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a aprobat majorarea pretului gigacaloriei cu 9,1%.

Reprezentantii Primariei Bucuresti sustin ca nu au primit inca nicio comunicare oficiala in legatura cu decizia de crestere a pretului gigacaloriei pentru Capitala, relateaza Adevarul.

„Bucurestenii nu vor avea de suferit in cazul unei cresteri de pret al gigacaloriei. Au existat discutii repetate atat cu reprezentantii Executivului, cat si cu ceilalti factori de decizie in domeniu“, a dat asigurari primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, in urma cu ceva timp.

„Noile tarife acopera costurile curente, dar raman in urma pierderi de peste 550 de milioane de lei“, a declarat Irina Duica, directorul producatorului energetic ELCEN, care a solicitat majorarea tarifelor la caldura. Ultima majorare a pretului la energia termica a fost operata in urma cu 15 lunica.

Cititi mai multe in Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.