Social 15 Iulie 2009 19:00
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a discutat la Mamaia cu reprezentantii TUI, grupul german care detine TUI Travel, cea mai mare companie de turism din Europa. Udrea a prezentat progresele inregistrate in ultimul timp in turismul de pe litoralui romanesc, in urma intalniri prefigurandu-se posibilitatea de includere a Romaniei in cataloagele companiei.
In urma invitatiei facute de catre ministrul turismului Elena Udrea, la Bursa Internationala de Tursim de la Berlin din martie, reprezentantii TUI viziteaza intre 13-15 iulie litoralul romanesc.

TUI, unul dintre cei mai mari tour-operatori din lume, a retras de trei ani destinatiile din tara noastra din portofoliul companiei.

"Detllef Hohne, director TUI, a declarat ca masurile intreprinse de statul roman – de eliminare a intermediarilor in administrarea plajelor, de introducere a obligativitatii deschiderii unitatilor de cazare pe intreaga durata a sezonului estival, respectiv de interzicere a constructiilor pe durata sezonului - sunt de natura sa imbunatateasca serviciile oferite si sa dea o mai mare stabilitate pietei", se arata intr-un comunicat transmis de Ministerul Turismului si citat de Wall-Street.

Posibilitatea reintroducerii Romaniei in cataloagele TUI, desi probabil determinata si de nevoia companiei de a-si reimprospata oferta turistica, dupa ce recent a anuntat pierderi de peste 300 milioane de euro, este binevenita turismului romanesc, deoarece compania germana promoveaza numai operatorii care ofera servicii de calitate la preturi competitive.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.