"Sunt tari cum este Grecia, unde se afiseaza tara de provenienta. De doi ani cerem si noi acest lucru, dar am fost refuzati pe motiv ca e discriminare", a spus reprezentata patronatului. Ea a adaugat ca producatorii romani de carne de porc ar trebui sa fie avantajati de scandalul dioxinei din carnea de porc importata din Irlanda, pentru ca produsele autohtone sunt sigure.
Potrivit datelor furnizate de patronat agentiei NewsIn, 70% din materia prima pentru industria de procesare a carnii provine din import.
Reprezentantii Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) au anuntat miercuri ca peste 130 tone de carne de porc contaminata cu dioxina au intrat in Romania in ultimile trei luni.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Early Game Ventures Fund II - 60 de milioane de euro pentru startup-uri
Sursa: start-up.ro
-
De la iubire la ură nu este decât un singur pas
Sursa: garbo.ro
-
TEILOR lansează DAAR: bijuterii cu diamante create în laborator
Sursa: green.start-up.ro
-
Se va mai scumpi berea artizanală? Ce spune Alexandru Bănescu, producătorul...
Sursa: retail.ro
-
Justin și Hailey Bieber așteaptă primul lor copil! Soția artistului este...
Sursa: kudika.ro
-
ING Bank România are un nou director de marketing
Sursa: futurebanking.ro
-
Coșmarurile românilor în concediu: calamitățile naturale, să nu-și piardă...
Sursa: wall-street.ro