Decizia Tribunalului din 25 iunie poate fi atacata cu recurs in 15 zile de la comunicarea catre parti.

Adrian si Daniela Nastase a actionat in judecata UTI Systems, in data de 15 septembrie 2006, cerand instantei sa oblige firma sa predea planurile de executie a lucrarilor efectuate in imobilul din strada Muzeul Zambaccian si a documentelor contabile aferente.

In principiu, desi ea a semnat, in 2003, contractul de securizare si sonorizare a intregului imobil din Strada Muzeul Zambaccian nr. 16, sotia fostului premier a cerut, in 2007, defalcarea deconturilor pentru fiecare apartament in parte. Astfel, sotia fostului premier vroia sa demonstreze, prin acest proces, ca nu este proprietara intregului imobil, ci ca familia Nastase ocupa doar un apartament in Zambaccian.

Valoarea totala a contractului incheiat intre Daniela Nastase si UTI Systems este de peste 2,5 miliarde de lei vechi si obiectul acestuia il reprezinta achizitionarea si montarea unor echipamente electronice de inalta fidelitate.

Un alt proces, intentat de sotii Nastase firmelor Vertcon si Conimplus, aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti, a fost suspendat la cererea fostului premier.