Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Targu Jiu, ca ceea ce i s-a intamplat lui Mircea Diaconu "este o mare nedreptate", mentionand ca hotararea Curtii Constitutionale prin care Diaconu isi pierde mandatul de senator "este o decizie care se respecta".

Ponta a spus ca nu intelege aceste "rautati" care il caracterizeaza pe presedintele Traian Basescu, transmite MEDIAFAX.

"Este o decizie care se respecta. E o mare nedreptate ce i se intampla lui Mircea Diaconu. Nu stiu de ce e asa de fericit domnul Basescu ca l-a invins pe Mircea Diaconu. Intrebati romanii pe cine iubesc mai tare, pe Mircea Diaconu sau pe Traian Basescu sau pe judecatorii de la Curtea Constitutionala. Decizia e foarte clara, dar atata fericire din partea domnului Basescu ca nu mai e Diaconu senator… Eu nu inteleg rautatile astea, dar, ma rog, il caracterizeaza pe domnul presedinte”, a spus premierul.

Basescu, despre decizia CCR de miercuri: A pus justitia deasupra intereselor politice

Mircea Diaconu isi pierde mandatul de senator, dupa ce Curtea Constitutionala a admis, miercuri, sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii privind punerea in executare de catre Senat a hotatarii judecatoresti referitoare la incompatibilitatea politicianului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.