Traian Basescu a declarat ca saluta decizia Curtii Constitutionale de miercuri, precizand ca aceasta pune justitia deasupra intereselor politice si ca spera ca si Camera Deputatilor va gasi solutii pana la terminarea mandatului pentru rezolvarea blocajelor puse in calea justitiei.
"Salut decizia Curtii Constitutionale, care a pus justitia deasupra deciziilor politice, fie ele si ale Parlamentului. Poate se vor face progrese care sa ne ajute in crearea aprecierii ca Romania este stat de drept si inclusiv politicienii inteleg asta. Sper ca si Camera Deputatilor sa gaseasca resurse ca inainte de terminarea mandatului sa rezolve blocajele asezate in fata justitiei la Camera Deputatilor", a spus Basescu, potrivit MEDIAFAX.

Mircea Diaconu isi pierde mandatul de senator, dupa ce Curtea Constitutionala a admis, miercuri, sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii privind punerea in executare de catre Senat a hoatarii judecatoresti referitoare la incompatibilitatea politicianului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.